Beste Xbox Live Code Generator

Xbox live Code Generators worden steeds populairder van dag op dag, waarschijnlijk komt dat vooral omdat onze economie slecht loopt en mensen kunnen geen extra dingen zoals bijvoorbeeld Xbox live meer betalen. Dus men gaat opzoek naar alternatieven. Je hebt gehoord van vrienden dat je gratis Xbox live Gold Membership codes op internet kan vinden, maar jij daarentegen kan deze codes helemaal nergens vinden. Gelukkig ga ik je daar nu mee helpen. Hieronder ga ik maar liefs 2 manieren vertellen om aan Xbox Live Gold codes te komen.

De eerste manier is door het bezoeken van een website en een korte enquête in te vullen. Dit duurt niet langer dan tien minuten en je hoeft alleen maar wat informatie in te vullen zoals je email adres, je naam of je postcode. De beste website die ik gevonden heb is MyFreeCodes (http://myfreecodes.info). Nadat je de enquête hebt ingevuld zul je 24 uur toegang krijgen tot exclusieve Xbox live Gold Membership codes. Deze codes zijn splinternieuw dus werken doen ze zeker! Er zijn ook nog 48 uur codes en een paar codes voor 3 maanden. Ik heb zelfs gehoord dat ze codes van 1 jaar gaan toevoegen maar dat is nog niet helemaal zeker. Laten we het hopen :-)

De tweede manier om aan Xbox Live codes te komen is door middel van Keygens. Als je niet weet wat een keygen is dan zal ik het nu even snel uitleggen. Een keygen is een klein programmatje dat ervoor is gemaakt om verschillende codes te generen door de codes steeds iets anders te maken. Een keygen kan dus eigenlijk oneindig veel codes genereren.

Ik heb mijn eigen keygen voor Xbox Live codes gemaakt en als dank geef ik het speciaal voor mijn blog bezoekers weg!